joi, 14 octombrie 2010

Majoritatea femeilor mature prefera barbati mai tineri.

In urma unui sondaj on line,recent facut in Spania concluzia a fost ca 6 din 10 femei trecute de varsta de 30ani si-ar dori sa aibe o aventura cu un partener mai tanar.
Cercetarea s-a realizat pe un eşantion de 2.500 de femei cu vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani. În acelaşi timp, una din cinci femei se simte atrasă de cel puţin unul dintre prietenii fiului, catalogându-l ca fiind "drăguţ". Cu toate acestea, mai bine de o treime, respectiv 37 la sută dintre femei, spun că s-ar simţi stânjenite să prezinte prietenilor un partener mult mai tânăr decât ele.
De cele mai multe ori, femeile trecute de prima tinereţe caută la partenerii lor vitalitate şi spontaneitate, atribute specifice tinerilor, susţin psihologii.
În plus, «copiii» sunt mult mai distractivi decât adulţi", spune psihologul Claudiu Ganciu. Mai mult, femeile preferă bărbaţii tineri pentru că aceştia sunt mai conştienţi de propria sexualitate decât adulţii care ajung să nu mai facă diferenţa între dorinţă sexuală şi excitare. De multe ori, persoanele de sex femin rămân cu un bărbat de aceeaşi vârsta pentru a avea o relaţie echilibrată şi sigură. Specialistul Ganciu spune că bărbaţii care aleg să aibă o relaţie cu o femeie mai în vârstă o fac pentru că acesta poate oferi mai multă tandreţe, siguranţă şi stabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu